Hlavní obsah
Článek

Jestli si někdo myslí, že Iveta Bartošová (†48) při svém dalším ostudném vystoupení, tentokrát na narozeninách kasína Pavla Páska, vystupovala opilá, podle jejího milence Josefa Rychtáře (65) se krutě mýlí. Ochránce a chůva zpěvačky nám popsal, co dělala před i po akci a o prášcích ani pití nepadla ani zmínka. Ztratil pamět, chrání svou lásku nebo mluví pravdu?

„Zdůrazňuji, že nebyla pod vlivem prášků ani alkoholu,“ přesvědčuje nás Rychtář. K pití by se ani prý nedostala, protože její druh byl stále s ní. S výjimkou čtvrtečního odpoledne, kdy ji nechal samotnou, a Ivetka se hned rozhodla dojít si na nákup. „Vzala Gejšu, tašku, a už ji tam buzerant z novin zase otravoval. Volala mi, a tak jsem se tam okamžitě vracel. Rozbil bych mu hubu, ale už tam nebyl,“ popisuje podnikatel. Vadilo snad Bartošové, že by fotograf mohl vidět, jak si z nákupu odnáší nějakou dobrou tekutinu?

„Taška se zeleninou a rýží k masu, které pekla, ještě nebyla vybalená, když jsem k Ivetě dorazil. Alkohol tam ale nebyl. Zůstal jsem pak s ní až do večera. Byl jsem přítomen koupání, oblékání a měl jsem ji pod kontrolou. Musel bych být blbý, slepý, nebo bych musel usnout, aby potají z prádelníku nebo z jiné skrýše něco vyndala a vypila. Technicky to ale včera možné nebylo,“ je přesvědčen Josef Rychtář.

Podle něj byla Iveta na vystoupení dobře připravená po psychické i fyzické stránce. „Protože ji odmítl kadeřník s vizážistou a na poslední chvíli nové nesehnala, upravovala se sama. A povedlo se jí to. Jinak se Iveta přípravě věnovala celé odpoledne. Třeba tak, že vařila, vykoupala se a oblékla. Pak jsme ji tam se synem odvezli.“

Jak její vystoupení dopadlo, si můžete prohlédnout zde. Podle Rychtáře vše ale na to, že pět měsíců nikde nevystupovala, zvládla na výbornou. Večer ji však vyšťavil. „Když jsme se vraceli domů, byla unavená. Losování ji zmohlo. Nečekala, že pan Pásek program upraví. Byla z toho roztrpčená, ale víc jsem se nedozvěděl. Iveta se doma svlékla, dala si jídlo, napila se minerálky a šla si lehnout,“ dodal Josef Rychtář.

Reklama

Další články

Načítám