Hlavní obsah
Článek

Další comeback Ivety Bartošové (†48) se nevyvedl. Zpěvačku nechali vystoupit na oslavě narozenin kasina a byl to snad ještě větší trapas než její duet s Domenicem Martuccim na jaře na Staroměstském náměstí. Iveta dorazila v doprovodu milence Josefa Rychtáře a jeho syna a na první pohled bylo vidět, že tohle nedopadne dobře.

Působila velmi zmateně, i do mikrofonu pokníkávala jako rozmazlené dítě, že ji bolí klíční kost, kterou měla zlomenou. Ti, kdo stáli blízko stolu, kam ji usadil majitel kasina Pavel Pásek, zaslechli, že si k pití neobjednala nabízenou vodu, ale vodku. Jestli opět kombinuje prášky proti bolesti s alkoholem, nelze tvrdit s jistotou, ale rozhodně její chování podle toho vypadalo.

Dvě písničky na playback, Hej pane diskžokej a Skandál, se ještě jakž takž daly přežít. Když se ale nechala přemluvit, aby dala ještě Tři oříšky, byl to děs. Zpěvačka zapomněla slova už ze začátku a udiveně zírala, když se jí snažilo pomoci publikum. Jako by vůbec netušila, jak text zní. Ani známí hosté se neudrželi. Ti, kterým nebylo zpěvačky líto, v jakém stavu se to zase ocitla, se smáli jako koně.

"Nechápu, proč se někdo namáhá se scénáři, když tady má takovouhle komedii. I když dost hořkou," řekl Super.cz Jiří Krampol. "To bylo šílené," šel zapít Ivetinu show fotograf Jakub Ludvík. Zpíváním to bohužel neskončilo. Neprve se pokusila vyhrát v ruletě, ale žetony za sto tisíc korun jí zmizely pod rukama. "Jsem nasraná jako kráva," okomentovala to. S vidinou toho, že jí budou odpuštěny dluhy ve výši osm set padesát tisíc korun, musela Bartošová ještě losovat tombolu.

"Řekni, že jsem tvůj blonďáček," musela opakovat po exmanažerovi Pavlu Páskovi, který jí za vystoupení slíbil, že zničí směnku, kterou vlastnil. "Ty jsi naše superstar," povzbuzoval ji. "Pavle, co kecáš," plácala zpěvačka do mikrofonu. Zmatená Iveta se v kasinu zdržela od půl dvanácté do jedné ráno, nebyla schopna poskytnout jediný rozhovor na kameru, jako samozvaný bodyguard se o ni staral bývalý pornoherec Robert Rosenberg.

A cesta dolů po schodech, kdy ji podpíral milenec, byla jako z hororu. V tomhle stavu by ji rozhodně nikdo v jejím zájmu a ani v zájmu publika už nikdy nikdo neměl nechat nejen vystupovat, ale vůbec vkročit na veřejnost.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám