Hlavní obsah
Článek

I když některá média naznačují, že vztah mezi Ivetou Bartošovou (†48) a Josefem Rychtářem (65) se blíží k definitivnímu konci, milenec zpěvačky to rezolutně odmítá. "Máme spolu báječný fungující vztah. Rozumím si dobře s Ivetou i jejím synem Arturem. Rozhodně se spolu nerozcházíme," řekl Super.cz Rychtář.

"Sám jsem slyšel, že se mezi novináři něco takového povídá. Ale mohu vás ubezpečit, že to není pravda. Musel jsem sice například před Ivetou obhájit článek o ultimátu: Buď flaška, nebo já a život, ale za svými slovy si absolutně stojím. Jinak si báječně rozumíme. Snažím se jí naslouchat a pochopit ji a ona zase na oplátku mě. Takže se mezi námi opravdu nic nemění," dušuje se říčanský podnikatel. Prý spolu pečují o zahradu a konečně se chystají na dlouho plánované vymalování Ivetiny vily. "Žijeme normální život a ne ten mediální. Jsem rád, že Iveta poznává i tuhle stránku, kdy má klid. Uvědomuje si to. Řekl jsem jí, že když nebudeme ani já ani ona dělat kiksy, média si nás všímat nebudou. A já jsem rád za to, že se ukazuje pravdivost mých slov," uvedl Rychtář v narážce na ostudný rozhovor jeho přítelkyně v nedávných VIP zprávách, kde podle všeho byla pod vlivem alkoholu.

Bartošovou její milý dnes večer doprovodí na akci kasina Pavla Páska, kde má zpěvačka po pěti měsících od svého posledního veřejného vystoupení před davem hostů zazpívat dvě své písničky. "Máme dorazit na půl jedenáctou, Iveta odzpívá, a bylo nám přislíbeno, že pak se tam nemusíme zdržovat a můžeme jet hned domů. Osobně jsem rád, protože tohle není můj svět. Jsem z jiného těsta. Ale s Jirkou Pomeje, kterému jsem mimochodem také nabídl střechu nad hlavou, když ho Iveta Bartošová vyhodila z domu, si rád na akci popovídám. Není problém," dodal Rychtář závěrem.

Reklama

Další články

Načítám