Hlavní obsah
Článek

Podváděná manželka milence Ivety Bartošové (†48) Darina Rychtářová (66) se rozhodla obrnit hradbou mlčenlivosti. S médii nekomunikuje, protože má pocit, že její slova překrucují. Pro on-line deník Super.cz ale udělala vzácnou výjimku a spolu s nevěrným manželem Josefem Rychtářem (65) nám poskytla otevřenou a intimní zpověď o svých současných pocitech a názorech na manžela i Ivetu. Zdá se, že Rychtář má za ženu ztělesnění Matky Terezy.

„Spousta lidí, mých známých a našich společných přátel, tuhle situaci nechápe. Já jsem ale docela klidný a rozumný člověk, tak se na věci snažím dívat trochu s nadhledem. Podávat žádost o rozvod nebudu. Že se Pepovi zbláznily hormony, to se chlapovi kolem padesátky stává. Nevěra je, byla a bude. Ale i kdyby mi řekl, že jsou dvě ženy v jeho životě, tak je v našem domě v Říčanech pořád doma,“ říká Rychtářová. Dobře ví, že při Ivetině náladovosti se může snadno stát, že brzy odkopne i jejího manžela.

„Je to ode mě možná divné, ale nepřála bych Pepovi, aby se dočkal i on toho, že bude jedním z těch nejhorších. Rozumově si myslím, že to tak časem dopadne. A kdyby se stalo, že ho vykopne a zostudí, tak v životě nedovolím, aby Pepa skončil pošpiněný a s igelitkou v ruce někde na Hlavním nádraží jako kdysi pan Pomeje. Nebo spal u známých. Prostě půjde domů, kde má svou teplou postel,“ slibuje Darina, že svého nevěrného muže nenechá nikdy na holičkách.

„Nejsem zase taková chudinka, abych si nedokázala najít jiného partnera. Pro mě byl ale Pepa vždycky mužem mého života. Beru to všechno jako životní zkoušku, co všechno my dva spolu dokážeme vydržet,“ vysvětluje svůj postoj. Rychtář, jenž byl u celého rozhovoru přítomen, je své ženě vděčný.

„Manželka je super, jiná by mě už nakopala do zadku. Má trpělivost. Myslím si, že ke mně ještě něco cítí. Je ke mně velmi tolerantní. Osmadvacet let života vedle manželky bylo úžasných. A je jen mojí chybou, k čemu nyní došlo,“ upřímně přiznává říčanský podnikatel.

Darina Rychtářová pak pronese větu, která mluví za vše. „Iveta si to trošičku plete, že on je ten její muž. Považuje ho za svého muže, ale jestli i Iveta je Pepovou ženou života, to už musí být na něm,“ uzavřela Rychtářová.

Reklama

Další články

Načítám