Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Se zpěvačkou Kamilou Hübsch jsme naposledy rozebírali, že uspěla s písněmi zesnulé kolegyně Ivety Bartošové (†48). Ve svém profesním životě má ale nyní další novinku. Natáčela reality show na ostrově Ibiza.

"Moc o tom zatím prozradit nemůžu. Jen to, že je to hodně o luxusu, o třech babách, které si užívají na Ibize. A v plavkách tam jsem taky," svěřila Kamila, s níž jsme shodou okolností naposledy natáčeli, když byla právě jen v plavkách při otevření wellness centra. "Byla to sranda, užila jsem si to, ale bylo tam i hodně práce," dodala. Kdo chce vědět více, může se podívat na náš videorozhovor.

Nyní už se vrátila k běžným pracovním povinnostem zpěvačky. Sešli jsme se na tiskové konferenci k charitativnímu koncertu Noc s hvězdami, který proběhne na zámku Zahrádky u České Lípy a Kamila bude jednou z účinkujících. "Budu snad zpívat dvě písničky, jednu svoji a jednu právě od Ivety," upřesnila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám