Hlavní obsah
Článek

Smůla se mu v poslední době lepí na paty. Poté, co musel řešit syn tragicky zesnulé zpěvačky Ivety Bartošové (†48) Artur Štaidl (21) odchod tří členů své metalové kapely Behind The Mirror neboli Za zrcadlem, přišly další problémy.

Velký požár, který se minulý týden rozpoutal v průmyslové hale plné pneumatik, molitanu a nebezpečných tlakových lahví v pražské Hostivaři, byl v těsné blízkosti zkušebny, ve které tráví Artur se svou kapelou takřka veškerý svůj volný čas. „Pamatujete si na nedávný proslulý požár v Hostivaři? Ano? Výborně! Jednoduše řečeno, požár se odehrával v budově vedle naší zkušebny,“ prozradil nyní svým fanouškům na stránkách Štaidl.

Okamžitě také své posluchače uklidnil s tím, že se nikomu z kapely nic nestalo. „Měli jsme ovšem štěstí na vítr a naše věci přežily a my teda taky. Takže teď hledáme novou zkušebnu, protože na Hostivaři se nejspíš bude bourat. Kdybyste někdo o něčem věděl, budeme rádi za každou nabídku,“ svěřil se Artur, který se kapely rozhodně nechce vzdát.

V krátké době našel nové členy skupiny, se kterými již začal zkoušet a plánuje pro své posluchače samé novinky. „Nebojte, furt existujeme a makáme na nových věcech! Rodí se nám nové skladby a spousty koncertů, jenom jsme teď byli nuceni zbrzdit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám