Hlavní obsah
Článek

Takřka tři roky poté, co začal syn tragicky zesnulé zpěvačky Ivety Bartošové (†48) sklízet úspěchy se svou hudební skupinou, přišly první problémy. Artur Štaidl (21) se musel rozloučit hned se třemi členy své metalové kapely Behind The Mirror neboli Za zrcadlem.

Jejich uskupení se rozhodl opustit jeden ze zpěváků tzv. screamer Honza, ale také oba kytaristé Petr a Nikita. „Je to velká ztráta, navíc když je to půlka kapely. Zbyl tu pouze čistý vokál Artur, baskytarista Vojta a bubeník Honza,“ stojí na stránkách skupiny, kterou založil Artur se spolužákem ze střední školy. Syn Bartošové se nejdříve v roce 2009 začal učit na bicí, na kterých doprovázel ve čtrnácti letech svou mámu na koncertech. Následně zkoušel hrát na kytaru a klavír, ale nakonec přišel na to, že mu nejlépe bude za mikrofonem a přešel na zpěv.

I přes odchod hned několika členů se ale Štaidl rozhodl, že hudební kariéru na hřebík nepověsí a zabojuje. V celé sestavě odehráli Behind The Mirror poslední koncert tento víkend a podle všeho se mohou jejich fanoušci těšit na plno novinek. „Nová sestava je už připravená a v brzké době ji v podobách fotek i představíme. Čeká nás konečně i nahrávání. Hudba, kterou budeme teď dělat, je jiná. Přidalo se více na elekronice místo symfonických nástrojů, zároveň se i přitvrdilo,“ svěřili se na svých stránkách.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám