Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Jeho styl je fit! Jarek Šimek (50) na sobě od časů, kdy pro Ivetu Bartošovou (†48) složil hitovku Heja heja, pořádně zapracoval a výsledkem se pochlubil v klipu, kde mohl svou muskulaturu porovnat s jinými muži, kteří se také rádi zapotí v posilovně.

Zpěvák, který každoročně vyprodukuje několik videoklipů ke svým písním, má další dílko. Jeho píseň Můj styl je fit nejspíš členy Akademie populární hudby nenadchne, ale může být snesitelným hudebním podkresem k funění v posilovně. Jarek ji přesně takhle zamýšlel.

Na natáčení nahnal před kameru muže, kteří se rádi pochlubili svými těly. Jejich trika musela samozřejmě dolů, aby se v klipu objevilo co nejvíce odhalené kůže. Nejde ovšem jen o přehlídku svalové hmoty. Šimek svou tvorbu naštěstí nebere smrtelně vážně a pokusil se o nadsázku.

Kromě exhibujících mužů před kameru nahnal i několik známých tváří. K celkové "umělecké" úrovni klipu přispěli herec Jan Antonín Duchoslav, zpěvačky Leona Šenková, Jana Chládková a Marcela Holanová i organizátor Muže roku David Novotný. O nejvtipnější momenty se postaraly zpěvákovy kamarádky, dámy Olinka s Ivankou. První z nich své tělo rozvlnila při cvičení s obručí, druhá Jarka prohnala s injekcí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám