Hlavní obsah
Článek

Muzikál, který ji "udělal", už příští týden oslaví 150. reprízu, což je v českých poměrech nebývalé. Protagonistce hlavní ženské role v Plesu upírů, který se bude hrát do června v GoJa Music Hall, Natálii Grossové (21), však pouze kariéra muzikálové zpěvačky nestačí, i když divadlo miluje.

Natálka rozjíždí i sólovou kariéru. Předznamenala ji už píseň Léto spojená s klipem, kterou zpívá od loňska a kdysi ji proslavila Iveta Bartošová (†48). Jen převzaté písničky ale Natálka na svých vystoupeních zpívat nechce, i když si ráda vybírá i skladby svých oblíbených zahraničních zpěvaček.

"Mám i vánoční píseň, ale ta se třeba v létě zpívat nedá. Nějaké další písničky se skládají, ale je jich potřeba ještě víc, abych na koncertech mohla zpívat i svoje skladby. Je těžké najít ty správné textaře a skladatele, kteří by psali přímo pro mne, na můj hlas, aby se ke mně písničky hodily. Jednou bych ráda udělala i svoje vlastní cédéčko. Kdyby se to povedlo už příští rok, byla bych moc ráda," svěřila nám Natálka, která je čerstvě mezi nominovanými na divadelní cenu Thálie.

Reklama

Další články

Načítám