Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Jako by nemohla mít ani dávno po smrti od podivných lidí pokoj! Iveta Bartošová (†48) zemřela již v dubnu 2014, ale i tak je terčem zvláštních vtipálků, kteří jí posílají zprávy o tom, jak se má. Jenom kvůli tomu, aby se pobavili!

O tom, že jí do záhrobí chodí vzkazy, jsme již před dvěma lety psali. Jenže podle těch, kteří správcují její největší profil na sociální síti, vzkazy mrtvé zpěvačce nepolevují. Spíš naopak.

„Vypadá to, že se tím hlavně náctiletí nesmírně baví. Přijde zpráva: ‚Ahoj, Iveto, jak se máš?‘ a za chvíli se smajlíky: ‚Jo aha…‘. Pak je ještě asi pět různých obměn, ale je to hodně podobné. Musí to být někde organizované, protože bývá dlouho klid a pak během chvíle přijde podobných blbostí několik desítek. Je to nechutné a snad přímo zvrácené. Někdo by měl mládež poučit o tom, že dělat si legraci z cizí smrti není správné,“ řekl nám správce stránky.

„Dříve chodily aspoň i výlevy lidí o tom, jak jim Ivetka chybí. Dnes už se jí jenom vysmívají. Je to smutné. Docela by mě zajímalo, co se těm teenagerům honí v hlavě. Tohle přece není normální!“ dodal rozhořčený administrátor.

Reklama

Další články

Načítám