Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka a herečka Natálie Grossová (21) už za pár dní odlétá na Floridu, kde každoročně tráví léto. Hlavním důvodem je to, že Natálka trpí těžkým astmatem. "Hrozně to tam miluju a strašně se těším. Mořský vzduch mi hodně pomáhá, je tam vlhko, létám tam od dětství, hrozně se těším," řekla Super.cz Natálka na slavnostním zakončení divadelní sezóny muzikálu Ples upírů, kde hraje hlavní ženskou roli Sáry.

"Muzikál i lidi v něm mi budou moc chybět. Mám to tady moc ráda, ale v září jsem zpět. Ty dva měsíce bez sebe vydržíme," usmívá se Grossová, která před odletem do Ameriky stihla do světa vypustit nový videoklip k písni Ivety Bartošové (†48) Léto, kterou přezpívala.

Srovnání s Ivetou se trošku bála, ale z pozitivních reakcí je nadšená. "Věděla jsem, že to tak bude, že to lidé budou srovnávat," přiznává Natálka. "Udělat v novém kabátě Léto byl nápad Františka Janečka, jsem za to moc vděčná, Léto miluju od dětství, i Ivetu jsem měla moc ráda, doufám, že se to lidem bude líbit. Zatím slyším hodně chválu, tak snad jsem nezklamala," dodala Grossová.

Muzikál Ples upírů se po letních prázdninách do GoJa Music Hall vrací zase 9. září. A Natálce začne pořádně náročný podzim. V září také nastupuje na Konzervatoř Jaroslava Ježka. "Jsem ráda, že budu dělat to, co mě baví a nebude matematika. Moc se těším," dodala Grossová.

Reklama

Další články

Načítám