Hlavní obsah
Článek

V sobotu uplynuly již tři roky od chvíle, kdy Iveta Bartošová (†48) spáchala sebevraždu, přesto je její telefonní číslo, které užívala mnoho let, stále aktivní. A chodí z něj SMS dodnes! Hlasujte v anketě na konci článku.

„Jsi prase a prasetem zůstaneš,“ přišla redaktoru Super.cz zpráva v den výročí zpěvaččina úmrtí. Na tom by nebylo ani tak moc zvláštního, nebýt toho, že skutečně jde o číslo, které patřilo Ivetě.

Autorem zprávy bude pravděpodobně její sedmiměsíční manžel Josef Rychtář (65). Když se ozýval z Ivetina čísla všem okolo krátce po její smrti, hrdě se nám k tomu přiznal. „To číslo bylo převedeno na mě, platím ho, tak na něj mám nárok,“ svěřil se nám tehdy pyšně.

Reagoval tak na stížnosti lidí, kteří se na nás obrátili s tím, že jim volal či psal z Ivetina čísla, a zjišťoval, o koho jde. Patrně kontaktoval všechny z výpisu volání a SMS, aby věděl, s kým za jeho zády manželka komunikovala.

Celé to vyústilo v podezření, že chtěl mít zpěvačku co nejvíc pod kontrolou.

Nyní se ozval kvůli vzpomínkovému článku na manželku, který se mu patrně nelíbil. Snad mu vadilo, že v něm nedostal žádný prostor k vlastní sebelítosti a že se vzpomínalo výhradně na zesnulou Ivetu.

Zajímavá je na tom asi úplně jiná věc: opravdu má potřebu dál platit paušál k číslu, i když má i své vlastní? I tři roky po její smrti? K čemu mu to je? K chlubení, že právě on a nikdo jiný má číslo Bartošové?

Možná, že by se k tomu někteří odborníci, a to nejen přes lidskou psychiku, rádi vyjádřili…

Je dle vás normální, že někdo píše z mobilu Ivety Bartošové?
Ano
3,7 %
Ne
96,3 %
Celkem hlasovalo 10837 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám