Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Nedávné „hvězdné“ Prostřeno má dohru! Jak Super.cz již informoval, tehdy v populárním pořadu pro amatérské kuchtíky vystupovali známé osobnosti, mezi nimi nechyběl ani bývalý přítel Ivety Bartošové (†48) Zdeněk Macura (49) a také protekční fracek Pavel Novotný (43). Ten se do ochránce žen pustil tak nelítostně, až si vysloužil trestní oznámení.

Pavel se otíral do Zdeňka prakticky v průběhu celého natáčení a teď přišla odveta.

„Včera jsem byl podat trestní oznámení na jednoho účinkujícího z pořadu Prostřeno za pomluvu. Přemýšlel jsem, jak je vůbec možné, že někdo vyrobí účinné křivé obvinění, že jsem měl mlátit a týrat svou bývalou manželku a přitom s ní nikdo ani nemluvil,“ rozohnil se muž, který bojuje proti domácímu násilí a jenž se prý se svou exmanželkou dodnes pravidelně stýká. Zdeněk říká, že obvinění na jeho hlavu ovlivnily i jeho dlouhodobé známé.

Novotný se v jednom z dílů vytasil telefonátem s jednou z Macurových expřítelkyň Vlaďkou Šulekovou. Tahle slavomamka měla tvrdit, že Macura nemůže žít bez bulváru a že se jí měl chlubit právě tím, že zmlátil svou ex. Šuleková je ale v novinářských kruzích považovaná v příběhu Bartošová-Rychtář-Macura za jednu z nejlegračnějších postaviček a o její důvěryhodnosti by se daly vést vášnivé spory.

Novotný už před časem Super.cz řekl, že podle něj Macura není zlý člověk, považuje ho ale za sektáře a slíbil, že si na něj ještě posvítí. Trestní oznámení ho ale tak nakoplo, že napsal na sociální síť asi tři míle textu plné slov, po kterých patrně padnou další oznámení a to nejen od Macury.

Obviňuje ho tam několikrát z fyzického násilí vůči ženám. „Kdo lže, ten mlátil pěstí do obličeje první ženu,“ napsal například.

Tak uvidíme, jak se tohle ještě vyvrbí a kolik soudů mezi pány proběhne!

Reklama

Další články

Načítám