Hlavní obsah
Článek

Jsou mladí a pro někoho možná až pěkně drzí! Mládenci z metalcore bandu Behind The Mirror, v němž jako zpěvák působí syn zesnulé Ivety Bartošové (†48) Artur Štaidl (27), se proslavili prakticky jen kvůli veřejnosti známému kolegovi, přesto se ale v rozhovoru nebáli nevybíravě pustit do Karla Gotta (†80). Co o něm řekli? Hlasujte v anketě na konci článku, jestli s jejich názorem souhlasíte!

Kdyby mezi nimi nebyl Artur, jehož jméno vnímají jako pomoc i přítěž zároveň, zná je jen pár desítek lidí. Sami to vědí a přiznávají, pouze kvůli tomu mají na internetu desítky tisíc zhlédnutí svých songů.

Šestice chlapců ale asi vzhledem ke svému věku postrádá trochu skromnosti, takže když s nimi jedna z redaktorek pořídila rozhovor, neváhali se obout do podle nich konzervativních výherců v anketě Český slavík, kam byli také nominováni.

„Slyšíme od různých muzikantů názory, že s tím nechtějí mít nic společného. Jsou tam stále stejní lidé, kteří vyhrávají. Mistr Kája, i kdyby nežil, vyhrával by dál. Tak je to daný. Proto od toho některé skupiny dávají ruce pryč. Mladí vidí, že pořád vyhrává Lucie Bílá, a tak je to nebaví,“ uvedli kolegové Artura Petr, Vojtěch a Dan pro Magazín MF Dnes. Sám mladý Štaidl se zrovna této fáze rozhovoru diplomaticky nezúčastnil.

„Já bych to neřešil. Česká republika je konzervativní a náš žánr nikdy nemá šanci v takové anketě vyhrát. Pro nás je příjemné, že máme své fanoušky,“ uvedl pouze Artur. To Karel Gott ho nedávno vychválil naopak do nebes, takže není divu, že se kritiky vůči němu nechtěl zúčastnit.

Souhlasíte s názorem Arturových přátel na anketu Český slavík?
Ano
69,9 %
Ne
30,1 %
Celkem hlasovalo 96243 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám