Hlavní obsah
Článek

Je to kluk, který si v životě prošel ne zrovna pěknými obdobími. Žil pod jednou střechou s Ivetou Bartošovou (†48), svou matkou, která ale občas mívala stavy, jež by dítě nemělo zažívat. Pak spáchala sebevraždu, a i když se zdá, že dnes už dospělý Artur Štaidl (27) má nejtěžší chmury dávno za sebou, lidé mu nejhorší chvíle jeho života pořád předhazují!

„Jsem zvyklý, že vejdu do tramvaje, autobusu nebo metra a osmdesát procent lidí se otočí. Dřív to bylo ještě horší, když jsem nosil dlouhé vlasy. Třeba se lidi diví, že jezdím městskou hromadnou dopravou a nemám limuzínu s osobním řidičem,“ svěřil se nyní Artur v rozhovoru ohledně kapely Behind The Mirror, v níž je jedním ze dvou zpěváků.

O matce Ivetě si s ním často chtějí povídat úplně cizí lidé.

„Jedu metrem, někdo za mnou přijde a řekne, že je mu to líto, že měl mámu rád. A teď: bavte se o takové věci s cizími lidmi. Není to příjemné. Na druhé straně jsem rád, když někdo řekne, že měl mámu rád. Takže nevím, co s tím. Je to strašně zvláštní pocit,“ přiznal Artur.

„Nám je jasné, že moje jméno hraje roli ve vyšším počtu zhlédnutí. Zároveň si někteří lidé myslí, že ho chceme využívat kvůli slávě. Nesmysl. Teď jsme se dostali do povědomí tím, že se o nás mluví a píše kvůli Slavíku, což je na jednu stranu nepříjemné. Na druhou stranu je to dobré, protože se o nás dozvídají lidé, kteří netušili, že existujeme,“ svěřil se Magazínu MF Dnes mladý Štaidl. Jeho působení v bandu je pro ostatní jak přínosem, tak komplikací. Hlavně kvůli tomu, že koncerty narušují neodbytní kameramani.

A jak kapele pomáhá jeho otec Ladislav Štaidl? „Je jasné, že tam ty zkušenosti jsou. Takže jeho názory, co se týká managementu, pořádání koncertů a fungování kapely, mě zajímají. Poradí i kritizuje. Táta mi vždy byl oporou. Snažil se, abych měl život méně složitý. Podporuje mě a za to jsem rád,“ dodal Artur Štaidl.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám