Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Jelikož Zdeněk Macura (49) při natáčení Prostřena nehýřil zábavnými historkami, došlo i na Ivetu Bartošovou (†48). Inženýr, jehož posláním je boj proti tyranům žen, zavzpomínal na to, co se před třemi lety událo v Itálii.

Během úterního večera se diváci kromě pokrmů od Reginy z VyVolených dočkají i vyprávění o událostech z léta roku 2013, kdy se Iveta Bartošová ocitla v podivné pozici na pláži a její plavky vzbuzovaly podezření, že si je oblékla naruby. Super.cz tuto záhadu už dávno rozluštil, ale není od věci si případ Džambulka čas od času připomenout.

„Chtěl jsem uklidnit lidi, že tenhle člověk není nikde zavřený ve sklepě, ale leží mezi lidma na pláži. Akorát strašná smůla byla v tom, že naprostá většina lidí leží na lehátku a ona zrovna ležela na písku, takhle prostě ležela i dřív moje manželka,“ rozpovídá se Macura v Prostřenu o dovolené, již provázela smůla od začátku až do konce.

Zdeněk se vrátí i k plavkám, které byly hitem letní sezóny 2013. „Všechny tyhle věci mívají štítky vzadu. Tyhle plavky měly štítek zepředu. Jediný problém byl v tom, že jak seděla v moři a hrála si s těma vlnama, tak se jí to přehlo, a byl pak vidět ten štítek,“ dodá bývalý přítel Ivety Bartošové.

Macura se k plotně postaví ve čtvrtek, ale jako zábavu si CD s největšími hity své dřívější oblíbenkyně nepřichystá. Místo Ivety totiž po jídle zazpívá jeho kamarádka Marie Pojkarová, která čistě náhodou Ivetin plážový relax parodovala. Z této souhry okolností opravdu mrazí...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám