Hlavní obsah
Článek

Životem těžce zkoušený mladík Artur Štaidl (27) v úterý oslavil kulaté narozeniny! Syn Ivety Bartošové (†48) a Ladislava Štaidla si prožil velmi těžké dětství kvůli své nevyrovnané mamince, po její smrti jako by ale vše hodil za hlavu a zdá se, že se mu daří vše, na co sáhne!

Artur se narodil 11. října 1996 a jak jeho otec později prohlásil, jeho zplození zpětně bral jako chybu.

„Je to nezodpovědné, protože jsem si ho udělal se zpěvačkou. Už to samo o sobě je nezodpovědné, protože jsem měl vědět, já, starý mazák ze šoubyznysu, že umělkyně dávají vždycky přednost své kariéře před rodinou a před dětmi,“ svěřil se před časem hudebník.

Iveta se od něj po brzy i se synkem odstěhovala a tím začal její postupný pád na dno. Artur matku zbožňoval, ale její střídání nálad, partnerů, chutí pracovat i pádů na dno bylo tak časté, že je skoro zázrak, že ho to nepoznamenalo.

O tom, že chlapec nevyrůstal v ideálních podmínkách, není sporu. Naštěstí nějaký čas před smrtí Ivety se dostal do péče otce. U něj zhubl, začal mít konečně peníze i na obaly na sešity, nastoupil na hotelovou školu, založil si kapelu a zdá se, že pod jeho vedením začal být šťastný.

Jak moc ho smrt matky poznamenala, o tom se můžeme jen dohadovat. Po její smrti se stal prakticky jejím jediným dědicem, ale ani podle slov jeho přátel se nezdá, že by ho peníze změnily.

V současnosti se o něm mluví především v souvislosti s metalovou kapelou Behind The Mirror, band byl nominován v kategorii Hvězda internetu na Českého slavíka. Pochvalně se o něm a jeho hudbě dokonce vyjádřil i samotný Karel Gott (†80). Mohl snad dostat lepší dárek?

Reklama

Další články

Načítám