Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Český šoubyznys truchlí pro další svou výraznou osobnost. Zemřel vizážista Ivo Špes (†54), spolupracovník mnoha slavných, který prý trpěl depresemi, neunesl tíhu žití a ukončil své pozemské bytí. „Odešel za Ivetou Bartošovou (†48),“ říká smutně Eva Pilarová (†80).

„Ivo mě líčil v devadesátých letech a dělal se mnou všechny galakoncerty, nebo třeba když mi dávali platinovou desku. Pak jsme si zmizeli z očí, občas jsme se potkali na nějaké módní přehlídce. Teď jsem ho strašně dlouho neviděla, vůbec nevím, co se stalo a proč to udělal. Psal mi to jeho kamarád, také ale nevěděl bližší informace. Vím, že Ivo líčil i Ivetu Bartošovou, tak mě hned napadlo, že to oba vzali za stejný konec,“ zareagovala Eva Pilarová.

„Jsem v šoku. Je mi to moc líto. Naposledy jsme se viděli předloni při natáčení klipu s Davidem Mattiolim, Andreou Andrei a Jarkem Šimkem. Byl ve výborné náladě a nic nenaznačovalo, že by mohl mít nějaký osobní problém. Svého času se mnou spolupracoval téměř na všech mých videoklipech. To on dělal mou stylizaci do Claudie Cardinale. Ve svém oboru to byl opravdový profík. Je ho velká škoda,“ smutní Ilona Csáková.

„Vůbec se mi tomu nechce věřit. Spolupracovali jsme dlouhodobě, byl to takový slunečný člověk, který se pořád usmíval, všem okolo zlepšoval náladu. Že by trpěl depresemi, o tom nic nevím,“ svěřila se Super.cz Hana Zagorová.

„Ivo byl skvělý, pečlivý a kreativní maskér a především milý člověk, se kterým bylo radost spolupracovat. Byla s ním velká legrace, často jsem se pod jeho od náramků cinkajícíma rukama smála, až nás to při práci zdržovalo. Jeho odchod mě hluboce zasáhl, moc mě mrzí, že jsem o jeho depresích nevěděla a nemohla ho třeba vyslechnout, pomoct mu,“ vzpomněla na kamaráda pro Super.cz Leona Machálková.

„Opravdu? Tak to opravdu není dobrá zpráva. Dělali jsme spolu dvacet let. Byl abnormálně šikovný. Líčil mě, ale také jsme spolu vystupovali. Byl hrozně fajn, zažila jsem s ním nádherné chvíle. Na Letné v šapitó narvaném k prasknutí jsme sedmkrát za sebou zpívali píseň Ráno. Byla s ním ohromná sranda,“ prozradila nám zpěvačka Marcela Holanová.

Reklama

Další články

Načítám