Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Skladatel Ladislav Štaidl (71) patřil k dlouholetým partnerům zpěvačky Ivety Bartošové (†48). Teď se o zesnulé zpěvačce rozhodl poprvé otevřeně promluvit. A zmínil se i o démonu alkoholu, který Ivetu ničil.

„Do té doby, co byla se mnou, tak se v životě nedotkla alkoholu, ač ten její tatínek nebohý byl sedmkrát léčený alkoholik, a tak ona měla těžkou averzi k alkoholu. A pak, když jí začaly ty problémy s financemi a mužskými, tak to víš, to je strašně jednoduchý únik z té reality ten panák,“ prozradil Štaidl v pořadu Hvězdy vinylu na Dvojce Českého rozhlasu.

Zpěvačka si prý od něj nikdy nechtěla nechat pomoct. Štaidl byl přitom ochoten podat jí pomocnou ruku. Byla ale tvrdohlavá jako beran.

„Rád bych jí pomohl, už kvůli klukovi, ale nešlo to, ona to řešila tím, že si našla nového partnera. Do té doby, než jsem získal Artura do své péče, tak se tam vystřídalo deset chlapů, to je doklad toho, že měla smůlu, že si neuměla vybrat,“ míní Štaidl, který také připustil svůj díl viny.

„Já si myslím, že Ivetin pád zapříčinilo to, že do té doby, než ode mě utekla, tak jsem ji vůbec neseznámil s tvrdou realitou všedního života. Ona nevěděla, co je inkaso, co jsou pojistky, co jsou složenky, kolik stojí život, co kde se musí vyřídit a zařídit, čili to jsem všechno manažeroval za ni. A v momentě, kdy odešla, tak samozřejmě narazila na tvrdou realitu a toho využily spousty takových těch parazitů, kteří rychle pochopili, že tam by se dalo prostě něco uškubnout. Iveta měla vysoké IQ, ale bylo jí to na h*vno, neměla talent pro život,“ dodal drsně Štaidl.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám