Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ve čtvrtek zasáhla rodinu Ivany Trumpové (†73) smutná zpráva. Úspěšnou podnikatelku našli v jejím luxusním bytě na Manhattanu ležet bez známek života. Příčina úmrtí zatím nebyla zveřejněna.

Rodina na Trumpovou ve svém prohlášení vzpomíná jako na „neuvěřitelnou ženu, zdatnou v podnikání, prvotřídní sportovkyni, oslňující krásku, starostlivou matku a přítelkyni“.

Naráží tak nejen na soukromý život, ale také na ten profesní. Ještě než se z ní stala úspěšná byznysmenka, jejíhož podnikatelského ducha jí prý záviděl i Donald Trump, reprezentovala ve sjezdovém lyžování a byla modelkou. Na snímky její skutečně oslnivé krásy se podívejte v bohaté galerii pod článkem.

Trumpová se narodila v roce 1949 ve Zlíně, tehdejším Gottwaldově, jako Ivana Zelníčková, vystudovala tělesnou výchovu na Univerzitě Karlově v Praze, byla juniorskou reprezentantkou v lyžování. V 70. letech se přestěhovala do Kanady, kde působila jako lyžařská instruktorka a modelka.

Právě při modelingové práci se roce 1976 v New Yorku seznámila s Donaldem Trumpem, kterého si o rok později vzala za muže. Jejich manželství skončilo po 15 letech. Měli spolu tři děti, syny Donalda Jr. a Erica a dceru Ivanku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám