Hlavní obsah
Článek

Multimilionářka s českými kořeny a bývalá žena současného amerického prezidenta Ivana Trump (†73) i ve svých letech ráda cestuje po celém světě. Léto ale pravidelně tráví v Evropě.

Tenhle rok se výjimečně stavila i v Praze, aby si vyzvedla na hradním galavečeru ocenění od sdružení CZECH TOP 100, ale hned předvedla, že mnohem bližší jsou jí spíš jiné destinace. Bylo to ve chvíli, kdy ji před rautem zradila čeština. Po jejím poděkování: „Děkuji moc, jsem velmi drahá...,“ se ve Španělském sále rozhostilo dlouhé ticho, čehož si sama všimla. Když se faux pas vysvětlilo (Ivana myslela slovo 'hrdá') mohli se všichni, včetně podnikatelky, potrhat smíchy.

Červenec už byl pro Ivanu měsícem její dovolené na francouzské Riviéře. Do Saint Tropez jezdí často, ať už se svým exmanželem a dnes zase milencem Rossanem Rubicondim (44) anebo s kamarádkami. Po ulicích jihofrancouzského města se prochází ráda a bez ochranky. Mohli jste ji tu během minulého měsíce potkat dokonce i v teplákovce, ale pozor - vždy dokonale upravenou s charakteristickým 'bobem' na hlavě!

Bývalá modelka a špičková lyžařka má celkem vyděláno, takže zpátky do byznysu se jí moc nechce. Měsíc dovolené na Riviéře je pro ni minimum, umí si jej užít. Ivanu mají místní rádi a ona se od svých přátel nechá na oplátku kdykoliv pohostit. Všimněte si třeba snímku, kde si nadšeně fotí tanečnici na svém stole.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám