Hlavní obsah
Článek

Jak se ten svět najednou zdá malý! Bývalá manželka nastupujícího amerického prezidenta Donalda Trumpa Ivana Trump (†73), s kterou má miliardář tři potomky, ještě v dobách, kdy žila v Československu, randila s mužem, o kterého se chtě nechtě musela dělit s královnou dětských srdcí Dagmar Patrasovou (67)!

Možná je štěstí, že je Ivana s Donaldem už dávno rozvedená, protože kdo ví, jestli by po svém lednovém zvolení nebyl donucen nařídit jaderný útok na žížaly (a to nejen Julie) po celých USA!

Ivana, v té době ještě Zelníčková, byla velmi pohlednou lyžařkou a Dáda studovala herectví. Navíc vypadala tak, že po ní již brzy měly začít šílet milióny českých mužů. Hlavně po nesmrtelné scéně ve vaně ve filmu Vrchní, prchni!.

Obě dvě učarovaly tragicky zesnulému textaři Jiřímu Štaidlovi (†30). A u Dády šlo o jejího úplně prvního muže. „Tak nějak jsme se s Ivanou k Jirkovi prolínaly,“ popsala později situaci podle Aha! Dáda.

I když tedy k celoamerickému vyhlazení žížal nedojde, na zahradě velvyslanectví USA v Praze by se plenit mohlo. Přestože má za sebou s budoucí hlavou státu tvrdý rozvod, požádala ho nyní Ivana Trump o post ambasadorky v Česku. Podle odborníků je velmi reálná šance, že jí bývalý choť vyhoví už jen proto, že mu mohla během předvolební kampaně zavařit, místo toho o soužití s ním mlčela, naopak ho podporovala.

Otázkou je, jak se cítila, když její dcera Ivanka (35) kdysi na návštěvě v Československu zaslechla Dádiny písničky a tak se do nich zamilovala, že u nich doma ve Státech pak nepouštěli prakticky nic jiného. Dokonce na naléhání tehdy malé holčičky musela Dádu požádat, aby jí poslala všechna svá alba do USA. A ta prý oběma Ivanám, malé i velké, ráda vyhověla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám