Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Její děti v posledních dnech aktivně podporovaly otce v boji o prezidentské křeslo, Ivana Trump (†73) si mezitím užívala pohodu v Saint Tropez, kam v tuto dobu jezdívá pravidelně každý rok.

V pátek byla bývalá česká lyžařka a modelka viděna na procházce po promenádě s neznámým přítelem a se svým pejskem, jorkšírským teriérem.

Sedmašedesátiletá matka tří dětí zůstává věrná svému okázalému stylu oblékání, který má pozůstatky v osmdesátých letech, i typickému účesu v podobě francouzského drdolu. Na procházku si paní Ivana oblékla barevné mini šaty s květinovým vzorem. Model, který odvážně odhaloval její nohy a zvýrazňoval povadlý hrudník, doplnila slavná česká rodačka výrazným náhrdelníkem, plastovými náušnicemi, hodinkami Rolex a mini kabelkou Dior v hodnotě osmdesáti pěti tisíc korun.

Úspěšná podnikatelka v realitách si pobyt na Azurovém pobřeží naplno užívá. Den před pořízením těchto snímků například trávila čas se svým čtvrtým exmanželem Rossanem Rubicondim.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám