Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Kdyby se americká podnikatelka českého původu v roce 1992 nerozvedla s miliardářem Donaldem Trumpem, mohla pomýšlet na kariéru americké první dámy. Místo toho ale Ivana Trump (†73) se samolibým exmanželem soupeří v tom, kdo na sebe strhne více pozornosti.

Kandidát na post prezidenta USA se může spolehnout na své závratné jmění, největším trumfem bývalé lyžařky jsou pro změnu její nohy. Zatímco Donald si po celé zemi zajišťuje podporu delegátů, kteří by z něj měli učinit nejvlivnějšího muže celé planety, jeho exmanželka si užívá na prominentních večírcích.

Ivana je i se sedmdesátkou na krku věrná zbohatlickému nevkusu a připomíná hrdinky seriálu Dynastie, jehož děj se odehrával v tzv. lepších kruzích. Nejslavnější český export si nenechal ujít pompézní narozeninovou oslavu byznysmena Michaela Capponiho, který bývá označován jako „kmotr miamského nočního života“.

Vitální seniorka rozhodně nevypadá jako babička, která by svou lásku měla dělit mezi osm vnoučat. Ivana Trump je ve svém živlu mezi smetánkou, kde je o ni zájem i mezi výrazně mladšími muži. Na večírek plný vlivných lidí dorazila v mimořádně odvážných minišatech, jimiž chtěla popřít svůj věk. Zda se jí to podařilo, posuďte sami...

Jak se vám líbí Ivana Trump v odvážných šatech?
Moc jí to sluší, za odvahu jí tleskám
6,4 %
Je to hrůza, měla by outfity přizpůsobit svému věku
65,2 %
Může si obléknout, co chce, když se v tom cítí dobře
28,4 %
Celkem hlasovalo 46060 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám