Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka, herečka a dabérka Ivana Korolová (35) si užila jeden z prvních menších koncertů po koronavirové pauze a mateřské dovolené. Potrénovat hlasivky chtěla nejprve doma, aby si na Buskingu pro Slunce neutrhla před publikem ostudu. To jí ale zkomplikovala roční dcerka.

„Cestou sem jsem byla trošku nervózní, protože zpívám jen Houpy, houpy, kočka snědla kroupy a jinak doma nesmím zpívat, Amélie to nějak nesnáší. Dneska jsem musela vyhnat manžela s malou ven a já jsem doma zpívala,“ prozradila Super.cz s tím, že se dcera mezi její zástup fanoušků asi nepřidá. V rozhovoru nám předvedla, jak na její zpěv Amélie reaguje.

Její zpěv alespoň ocenilo malé publikum, se kterým mohla být po dlouhé době i v těsném kontaktu. Po koncertu si fanoušci chodili pro podpis, fotku, objetí a někteří jí dokonce přinesli malý dárek. Od jednoho ctitele dostala sympatická brunetka malé srdce. Co na takové dárky říká manžel?

„Partner není vůbec žárlivej, v tom mám velkou kliku,“ říká spokojeně Korolová a dodává, že v rámci své profese a toho, že je velmi kontaktní, by vedle sebe žárlivce mít ani nemohla. I s nimi má jisté zkušenosti. „Můj bývalý partner byl brutálně žárlivej, dneska se trošku kaje, ví, že byl hroznej, a byl to záhul,“ dodává.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám