Hlavní obsah
Článek

Letos v červnu se stala poprvé maminkou. Ivana Korolová (35) už si pár měsíců užívá mateřské povinnosti s malou Amélií. Po prvních týdnech, kdy si na sebe s holčičkou zvykaly, už začala herečka a zpěvačka pomalu naskakovat do práce. Nyní se s rozkošnou dcerkou objevila také v divadle.

Ivana si nenechala ujít muzikál Tarzan, který se po půlroční pauze začal opět hrát. „Bylo to velmi osvěžující. Všichni jsme se moc rádi viděli a společně si to maximálně užili. Zase stát na jevišti před diváky nás všechny nabilo. A bylo úžasné vidět, že se lidi nebojí až tolik, jak jsme mysleli, protože bylo téměř plno,“ svěřila se Super.cz Ivana, která poprvé po porodu hrála už o prázdninách.

A malá Amélie maminku samozřejmě všude doprovází. „Už jsem hrála na začátku srpna Noc na Karlštejně na Hluboké a v Troje, tak tam byla samozřejmě taky se mnou, a ještě jsme absolvovaly jeden zájezd s představením Doktor v nesnázích. Produkce jsou na mě moc hodné, všude mám svou šatnu, bereme Amelince hračky, její oblíbené houpátko a snažíme se, aby se cítila jako doma, jak jen to jde. Ale bohužel večerní představení úplně nezvládá, takže během druhé půlky Tarzana volala maminku a já mezi výstupy musela v rychlosti blesku nakojit,“ prozradila s úsměvem energická Ivana, na kterou se diváci můžou těšit v roli Jane.

V muzikálu tak nahradí těhotnou Petru Vojtkovou, se kterou si předávají žezlo a která odchází na mateřskou dovolenou. „Vzhledem k tomu, že jsme si to s Péťou Vojtkovou vyměnily a bříško má teď ona, tak toho budu muset odehrát víc, než jsem původně plánovala. Naštěstí máme ale další skvělou Jane - Klárku Jelínkovou, takže spolu to množství představení zvládneme. Pevně doufám, že nám divadla nestopne žádná karanténa. Ale podle průzkumů jsou divadla bezpečná, což říkala v rozhovoru paní Rážová, takže snad ne! Strašně se těším,“ dodala herečka při představení v Divadle Hybernia.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám