Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Není to tak dlouho, co se svého těhotenského bříška nemohla nabažit. Jenže jak čas postupuje a venku se otepluje, tak už se Ivana Korolová (35) nemůže dočkat dne, kdy se stane maminkou. Muzikálová zpěvačka a herečka se s manželem těší na prvního potomka, kterého by na svět mohla přivést už každým dnem.

„Pořád jsem nebyla toho břicha nabažená a chtěla jsem si ho nechat. Je to nádherný, ale už stačilo,“ svěřila se hvězda muzikálu Tarzan. Od divadla a zpívání má Ivana již několik měsíců pauzu, ale rozhodně se své práce nehodlá vzdát. Když to dobře půjde, tak by se s novou sezónou ráda vrátila do divadla a občas také na koncertní pódia.

Zda nakonec zvládne skloubit roli maminky s rolí herečky a zpěvačky je ale zatím stále ve hvězdách. Ivana je v 9. měsíci těhotenství a čeká na den, kdy se její miminko konečně rozhodne podívat na svět. Uvidíme, zda bude půvabné brunetce co nevidět dělat radost holčička, nebo chlapeček.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám