Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Brzy se stane maminkou. Ivana Korolová (35) je v pokročilém stádiu těhotenství a těší na svého prvního potomka. Herečka a zpěvačka se zatím nepochlubila tím, zda čeká holčičku, nebo chlapečka. Rostoucí bříško ale na odiv dá. A nutno říct, že už je k nepřehlédnutí.

„Velikonoční megavajíčko, jaký svět neviděl. Já mám asi letos splněno. Jak se chystáte na Velikonoce vy? Hlavně si je s rodinou užijte a žádný stresy,“ svěřila se Ivana, která se pochlubila snímkem, na kterém je ve vzorovaném tričku, tudíž její bříško opravdu vypadá jako ozdobené vajíčko.

Herečka, kterou televizní diváci znají ze seriálu Krejzovi, už je pár měsíců doma. Na mateřskou nastoupila už v lednu, kdy byla v 5. měsíci, a to kvůli náročnosti role v muzikálu Tarzan. Ke své práci by se ale herečka a zpěvačka chtěla co nejdříve vrátit a doufá, že se na divadelních prknech objeví už na podzim.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám