Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Ivana Korolová (35) je na změny zvyklá. Nebyl snad jediný projekt, kvůli kterému by po ní tvůrci nechtěli změnit barvu vlasů. Stejně tomu bylo i v seriálu Krejzovi, kde musely její vlasy chytit zrzavý odstín.

A nejen to, v jednom z dílů musela vypadat „jako Kleopatra“, protože ji podle scénáře neměl nikdo poznat. Nevadilo jí to. „Vůbec neřeším, jak nakonec budu vypadat. Co mi dají, si vezmu a jdu točit. Občas ráda vypadám trapně, to k naší profesi patří,“ prozradila herečka, kterou diváci znají také jako hlas Lízy Simpsonové.

Co projekt, to nová barva

„V Krejzových jsem musela být rezavá, v prvním projektu zase blond, i když jsem docela tmavý typ a nevypadalo to moc hezky. Když tak přemýšlím, vlastně v každém projektu jsem musela podstoupit nějakou změnu,“ říká Korolová, která musí od samého začátku natáčení chodit na intenzivní barvení vlasů.

„Natáčíme už skoro rok, a to si vybírá svou daň, i když si můj kadeřník dává záležet a používá přírodní pigmenty. Nicméně každodenní úprava, česání, žehlení, foukání, tupírování a lakování je na vlasech znát, proto jsem se rozhodla ostříhat je,“ svěřila Ivana. A tak se s posvěcením produkce zkracovalo. „Nemohla jsem se ostříhat jen tak a nikomu nic neříct. Nicméně produkce mi změnu schválila,“ libovala si herečka.

„Je to legrace, že se člověk musí ptát, jestli se smí ostříhat, a nemůže si udělat nic sám od sebe. Vždycky, když dotočím něco dlouhodobého, užívám si, že můžu mít na hlavě cokoliv, a nikdo mi v tom nebrání.“

Do ničeho bláznivějšího by ale herečka kvůli své profesi nešla. Třeba pokud by měla přibrat desítky kil, hodně by se rozmýšlela.

„Nedokážu na to odpovědět, záleželo by, co by to bylo za nabídku, ale asi ne. Raději bych hubla, než přibírala. Zase ale kdyby to byla životní role, tak bych do toho snad i šla. Bylo by to pro mě strašně těžké, protože ráda chodím běhat, a když dva dny vynechám, jsem z toho nervózní,“ uzavřela Korolová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám