Hlavní obsah
Článek

Dcery Lindy Rybové (48) jdou ve stopách maminky a otce Davida Prachaře (63). Obě směřují k divadlu. Josefína (18) a Rozárka (17) přibraly další kamarády, kteří jsou dětmi známých tváří, a připravily generační divadelní hru.

"Během korony Róza s Pepinkou a jejich kamarádkou Sofinkou, dcerou Ivany Jirešové (47), dohodly, že napíší divadelní hru. Nám to neřekly, nic jsme o tom nevěděli, dokud ji v nějaké fázi nenechaly svázat a daly ji přečíst Janě Janěkové, která vede divadlo Verze spolu s manželem Igorem Chmelou. Teprve když řekla, že je to dobré, daly nám to přečíst," vyprávěla Super.cz Linda Rybová.

Z práce dcer je nadšená. "Ta hra je opravdu dobrá, je to generační záležitost, což je opravdu vzácné. Hraje tam pět lidí kolem sedmnácti let a jen jedna postava psycholožky, kterou bude hrát Petra Špalková. Cením si toho, protože si to dělají všechno samy. Hudbu, kostýmy, scénu i režii. Je to věc čistě takhle mladých lidí," popsala oblíbená herečka, která je s kolegy právě z divadla Verze podporuje produkčně, takže by se mělo hrát v Divadle v Celetné, kde Verze pravidelně hostuje.

"Josefína tam bude tančit. Studuje tanec a je šikovná na choreografii. Róza režíruje, dělá hudbu a vizuální věci. Hrát tam bude Sofie, která to s nimi napsala. Hrát budou i Prokop Zach a Max Dolanský," doplnila Linda další jména dětí známých tváří, synů Romana Zacha (51) a Lenky Vlasákové (51) s Janem Dolanským (46).

Rybová prý s dětmi nikdy žádné herecké plány neměla. "Nikdy jsem je nechtěla tahat na žádné natáčení a někam je protlačovat. Říkala jsem si, že si tu cestu najdou samy. Ony si ji takhle vybraly a já jsem ráda, že jsou šťastné a dělají, co je baví," svěřila Rybová.

Reklama

Další články

Načítám