Hlavní obsah
Článek

Právě dnes slaví herečka Ivana Jirešová (47) půlkulaté narozeniny. Nijak zásadně ale svoje pětačtyřicetiny nevnímá. "Větší narozeniny máme vlastně v létě celá rodina. Já, moje sestra a můj táta," řekla Super.cz Ivana, která bude v podstatě slavit prací.

"Už zase natáčíme Ordinaci v růžové zahradě, o víkendech mám i muzikálová představení, ale kromě těch pracovních aktivit ještě předělávám kuchyň. Starou už mám odvezenou a teď budu dva měsíce bez kuchyně, protože nová se teprve vyrábí a nevyšlo to časově správně. Vůbec nevím, jak budu skladovat jídlo a vařit, hlavně kvůli dospívající dceři," krčila rameny.

"V srpnu bych si přála jet k moři, ale moc to nevypadá. Takže budu na paddleboardu drandit aspoň po Lipně. Tam chceme právě vyrazit oslavit všechny ty narozeniny, sestře je 50 a tátovi 75," prozradila plán hromadné narozeninové oslavy.

V pětačtyřiceti má Ivana tělo vypracovanější než dívky o generaci mladší, takže na paddleboardu bude bezesporu vypadat skvěle. Na archivní záběry se ostatně můžete podívat v našem videu. Mladíky, protože jsme se potkali na představení nových finalistů soutěže Muž roku, na něj ale prý svádět nebude.

"Co jsem si uvědomila, že jsem žena, tak mě vždycky přitahovali zralejší a moudřejší muži. Pak se samozřejmě něco kolem té čtyřicítky stalo, jak to bývá napsané i v knihách, a už jsem ten věk tolik neřešila, ten charakter je asi nejdůležitější," míní Ivana, která si prožila s jedním z bývalých Mužů roku, Jiřím Kmoníčkem, i krátký románek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám