Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Některé vztahy ji přestály, jiným zvoní hrana. Řeč je o nevěře, na kterou by podvádění partneři možná vůbec nepřišli, nebýt fotoreportérů, kteří aktéry nachystali při činu. A potvrdilo se, že žena může být slavná i krásná, ale její partner přesto hledá rozptýlení jinde.

To na vlastní kůži poznala Alice Bendová (50). První polovinu letošního roku se řešily sériové nevěry jejího manžela Václava. Začal s nimi prý už v době, kdy byla Alice podruhé těhotná. Jejich manželství teď mají v rukou právníci.

Petr Kolář (56) se po jarním úletu s biletářkou z divadla Broadway, po němž se začalo mluvit i o jeho dalších zástojích, snažil žehlit, jak se dalo. Dokonce složil "hymnu nevěrníků" Navzdory hříchům, která byla na Českém slavíkovi oceněna jako nejhranější písnička v rádiu. Zda nakonec manželství se Zuzanou Kolářovou, se kterou má dva malé syny, vydrží, zatím není úplně jasné.

Moudro psychiatra Plzáka "Zatloukat, zatloukat, zatloukat" se vyplatilo Jaro Slávikovi (49). I přes fotky, na kterých se má k blondýně, která účinkovala i ve filmech pro dospělé, se opět začal na veřejnosti objevovat s manželkou a vypadá to, že se vše urovnalo.

Zrovna tak u manželů Viktora Dyka a Ivany Jirešové (47). A to přestože se Viktor prořekl i do kamery a nevěru se zpěvačkou Zuzanou Míkovou přiznal. Ta pak médiím dodala pikantní podrobnosti. Ivana, která má dost starostí se střídavou péčí o dceru Sofii, to nakonec přešla a odpustila.

Co se dělo doma u moderátora Petra Vondráčka (48), když jej fotografové nachytali při líbačce s brunetkou, ač je jeho dlouholetá partnerka Bára, s níž má dvouletou dceru Aničku, blondýnka, můžeme jen hádat. A bývalý ředitel ZOO Petr Fejk, ženatý s návrhářkou Martinou Nevařilovou, které zahýbal s půvabnou brunetkou, s níž trávil noci v jejím bytě, také nic neprozradil.

Důkazem toho, že tichá voda břehy mele, pak byl Rey Koranteng (49). O tom, že to otec dvou dcer už dva roky táhne s mladinkou Lenkou Lacinovou, asistentkou z advokátní kanceláře, by bez důkazů v podobě fotek jistě každý pochyboval. Jak to dopadlo, zatím nevíme. I u Korantengů je ticho po pěšině.

Reklama

Další články

Načítám