Hlavní obsah
Článek

Herečka Ivana Jirešová (47) má dceru Sofii s bývalým partnerem ve střídavé péči a podle jejích pravidel je holčička jeden rok na Vánoce u otce a druhý u matky. "Letošní Vánoce jsou šťastné, Sofinka bude u mne," svěřila Super.cz Ivana. S dcerkou pojede ke svým rodičům do Písku.

"Máme svoje tradice. Vždycky jdeme na procházku na Hlubokou, děti tam hledají vánočníčka, jezdí se tam na koni a někdy stíháme ještě Český Krumlov, podívat se na trhy. Na půlnoční většinou nejdeme, protože jsme strašně přejedení a unavení. Je to furt stejné, ale miluju to," vyprávěla.

"Ještě se jezdíme podívat na Lomeček, to je takové poutní místo u Hluboké. Je tam maličká kopie chrámu svatého Petra z Říma. Přes den taky krmíme labutě," vypočítala. "Je mi pětatřicet a každý rok jsem byla s rodiči v Písku, nikdy jsem nebyla nikde jinde. Nedovedu si to vůbec představit," svěřila.

V Písku má i sestru s rodinou. "Vždycky jsme všichni pohromadě," těšila se. "Navíc sama neumím nic vánočního uvařit ani upéct. Nesmažila jsem kapra, nedělala salát. Skoro se stydím, že za mne všechno dělá maminka," uzavřela Ivana.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám