Hlavní obsah
Článek

Ivana Jirešová (47) patří mezi pár hvězd, které hrály od samého začátku v seriálu Ordinace v růžové zahradě. S kolegy věnovala seriálu patnáct let života. Nyní vše končí. Ordinace se s televizními diváky příští rok definitivně rozloučí.

"Bude mi moc smutno. Patnáct let je hodně moc roků života. Lucii mám ráda, bude se mi po ní stýskat," řekla Super.cz ke své roli v seriálu Jirešová.

Za celých patnáct let nikdy neměla pocit, že by měla seriál opustit. "Nikdy jsem neměla ponorku, možná proto, že Lucie nebyla na obraze stále, měla pauzy. Už jsem se vnitřně rozloučila mnohokrát, vždycky se Lucie ale vrátila," vysvětluje.

Konec seriálu Ivana nečekala. "Byli jsme všichni v šoku. Letos se investovala spousta peněz do nových dekorací, natáčely se nové spoty a najednou nám řekli, že budeme končit," překvapilo herečku. Ta už má svoji derniéru zřejmě za sebou. "Já jsem dotočila, moje postava někam odjíždí, já už zřejmě nebudu natáčet vůbec, v lednu a únoru se má úplně končit s natáčením," dodala Jirešová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám