Hlavní obsah
Článek

Hvězda nováckého seriálu Ordinace v růžové zahradě Ivana Jirešová (47), která vede již šest let od narození dcery s jejím otcem válku, dostala nůž na krk. Pokud nepřestane dělat potíže a nebude řádně a včas předávat holčičku Ondřejovi Höppnerovi, půjde za katr. Úřadům totiž už došla trpělivost a na soudě již leží obžaloba za maření výkonu úředního rozhodnutí.

To potvrdil i Miroslav Houra, exekutor, který má případ na svých bedrech. Soudní vykonavatelé ostatně u Jirešové její dítě již několikrát zabavovali kvůli nedodržování soudem určeného styku holčičky s otcem. Za opakované maření soudního rozhodnutí, kdy herečce nenapravily hlavu ani vysoké pokuty, Jirešová může dostat asi jen podmínku. Pokud ale dál bude dělat potíže, může se podmíněný trest změnit až v tříletý žalář.

Žalobu na Jirešovou, na níž kvůli nerespektování soudem určené střídavé péče podal Höppner v lednu trestní oznámení, leží na Obvodním soudu pro Prahu 10. „Náš poslední exekuční zásah proběhl devátého května. Od té doby vše probíhá tak, jak má,“ sdělil Blesku exekutor. Ani jeden z rozhádaných rodičů malé holčičky se nemůže k případu kvůli zákazu soudu mediálně vyjadřovat, proto oba odmítli podat jakékoli informace.

Reklama

Další články

Načítám