Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Říká se, že při pohledu na děti si člověk nejlépe uvědomí, jak rychle a neúprosně čas letí. To mohou bezesporu potvrdit i někteří slavní, kteří jsou zasloužilými rodiči.

Například dcera Ivany Jirešové (47) vyrostla z roztomilé holčičky v krásnou mladou slečnu. Snímky v galerii, které od sebe dělí 11 let, jsou toho důkazem. Patnáctiletá Sofie se své mamince začíná nejen podobat, ale jde také v jejích hereckých šlépějích a studuje konzervatoř.

Herecké řemeslo oslovilo také syna Ivana Trojana (59), Josefa (19). Z malého chlapce s pronikavýma kaštanovýma očima, kterého bral táta na své filmové premiéry, vyrostl charismatický a nadaný muž, který se už nyní může chlubit vcelku bohatým filmovým rejstříkem. Není to tak dávno, co se na plátně objevili Trojanové společně, a to ve filmu Šarlatán, kde hráli tutéž postavu.

Jako z vody roste dcera Lucie Zedníčkové (55) a producenta Víta Pokorného. Amelie Pokorná (19) začala se v televizi poprvé objevila už jako malá holčička a herectví ji nepřestalo bavit ani po letech. Diváci ji mohou nyní pravidelně vídat v seriálu Sestřičky Modrý kód.

Podívejte se v galerii, jak šel s dětmi celebrit čas.

Reklama

Další články

Načítám