Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Stalo se již tradicí, že každým rokem si pánské osazenstvo v Divadle Broadway pořídí pomlázky a při děkovačce začne pořádná hodovačka. Ještě v loňském roce dostala Ivana Jirešová (47) pomlázkou například od svého kolegy Josefa Laufera (80) z muzikálu Kvítek mandragory. Letos tomu však bude díky vlně koronaviru jinak.

„Musím říct, že vlastně v Divadle Broadway hraji každoročně jak o velikonočních svátcích, tak i o vánočních a také na Silvestra. A už se to stalo tradicí, že o Velikonocích dostaneme pomlázkou a naopak na Silvestra si můžeme trochu na jevišti zablbnout, upravit si třeba scénky a připít si sklenkou sektu,“ sdělila exkluzivně pro Super.cz půvabná herečka, které koronavirus také přerušil zkoušky chystaného muzikálu Kat Mydlář.

Letošní Velikonoce však nestráví na divadelních prknech, ale většinou doma v nařízené karanténě. „Protože je venku krásně, tak si sváteční dny užívám procházkami a také jsem zařadila do každodenního programu lehkou práci na zahradě. Lehce jsem také změnila své stravovací návyky a pitný režim,“ dozvěděli jsme se dále.

Ivana nám také prozradila, že je tradicionalistka a jak velikonoční, tak i vánoční svátky má ráda včetně nejrůznějších druhů výzdob, které také sama vytváří.

„Letos ale žádná vajíčka zdobit nebudu, protože koledníci nebudou chodit, ani mazanec jsem nepekla. Velikonoce strávíme s mou dcerou Sofií samy doma. Ale doběhnu do obchodu pro pár vajec čokoládových,“ práskla nám Ivana, která se moc těší na okamžik, až se bude moct vrátit na divadelní prkna a zpět mezi kolegy do seriálu Ordinace v růžové zahradě.

Závěrem našeho rozhovoru jsme se také dozvěděli, pro koho jsou čokoládová vejce určena. „Musíme mít alespoň něco pro naše sousedy. Přece nemůžeme se Sofií uschnout,“ dodala závěrem herečka s nadějí, že si snad její sousedé i v této době stihnou uplést pomlázku, aby zůstaly na další rok zdravé.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám