Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po rozchodu s o sedm let mladším přítelem Milanem Štědrou (36) nemá Ivana Jirešová (47) čas na truchlení. Herečka je zavalená prací. Momentálně pracuje na novém muzikálu Shrek, kde se zhostila jedné z hlavních postav princezny Fiony. Doposud hrála muzikálová a seriálová herečka pouze královny a role princezny přišla až po čtyřicítce.

„Nikdy jsem nad otázkou či přáním, že bych si zahrála princeznu, nepřemýšlela... Takže to je určitě moc příjemné překvapení,“ říká Ivana a jedním dechem dodává: „Baví mě ty krásné vypasované šaty i pocit, že si může dělat tak trochu, co chce.“

Zajímalo nás, jak vnímá svou matku v roli princezny její čtrnáctiletá dcera Sofie. „Sofie byla překvapená a hned si chtěla zahrát malou Fionu. Shrek je jedna z pohádek, která byla u nás velmi frekventovaná, protože se u ní smějí i dospělí a to mě vlastně nejvíc těší... Ten moudrý, vtipný přesah textu, který osloví úplně všechny,“ říká nadšeně herečka, kterou těší spolupráce s mladými lidmi, skvělým režisérem a úžasným dirigentem. „Pro mě jsou totálně nevšední zážitky, když se korepetují jednotlivá hudební čísla... Myslím, že všichni jsme z té hudby a textů nadšeni.“

Ptali jsme se jí, jestli potkala životě už hodně "Shreků“, tedy lidí, kteří na první pohled klamou vnější slupkou, ale uvnitř člověka pozitivně překvapí. „Popravdě řečeno se mi to moc často neděje... Mívám opačný problém,“ říká Ivana Jirešová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám