Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vždycky byla hodně štíhlá, ale teď už je spíš jenom kost a kůže. Takhle hubenou jsme herečku Ivanu Jirešovou (47) ještě nikdy neviděli. A ona sama nám to potvrdila.

"Mám teď 52 a půl kilo, tak málo jsem během dospělého život nikdy neměla, ale nemocná ani anorektička nejsem," ujišťovala nás Ivana, která měří 169 centimetrů a BMI jí tak vychází na 18, což už je podle odborníků podváha.

Ve svisle pruhovaných volných kalhotách, v nichž vystupovala na finále soutěže Batist Nej sestřička v náchodském divadle, vypadala ještě hubenější. "To určitě nebyl záměr. A jíst jsem nepřestala, naopak jsem přidala, protože po třech letech jsem začala trošku jíst i maso. Nevím, čím to je, že to tělo hubne. Možná jdu do nějaké jiné fáze života, takové dynamické, takže se hubne lépe a rychleji než kdy předtím," krčila rameny.

"Já nechci hubnout, chci se cítit dobře a mít dost energie, a teď mi to tak nějak samo pracuje. Připadá mi, že jsem pořád pěkně stavěná a ani kostýmy v divadle mi nemuseli zmenšovat, protože kosterně jsem pořád stejná," dodala Ivana.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám