Hlavní obsah
Článek

Po mnoha letech nebude Ivana Jirešová (47) v létě ani hrát v divadle, ani natáčet pro televizi, ale bude si moci užívat dva měsíce prázdnin. Představitelka barmanky Lucie ze seriálu Ordinace v růžové zahradě se těší na celou řadu aktivit.

„Budu jezdit na paddleboardu, budu číst, odpočívat a cestovat,” svěřila se s výčtem aktivit herečka a zpěvačka. Dokonce ji čeká hromadná dovolená s početným příbuzenstvem. „Jedu s celou naší rodinou, bude nás osm, i starým psem do Chorvatska. Klasická dovolená s konzervami,” smála se Jirešová.

„Pronajali jsme si dům. Abych obšťastnila všechny členy rodiny, tak tam bude bazén, bude to blízko na pláž i do baru. Mám mladou neteř a velmi mladistvou sestru, které se budou koupat v bazénu a chodit do města, já budu s tátou u moře, maminka bude se psem ve stínu a kamarádka bude cestovat. Abychom byli všichni šťastní, tak jsme hledali místo, které bude všechny tyto podmínky splňovat, což bylo docela těžké,” říká Ivana na charitativním představení hry Laskonky, jejíž výtěžek z prodeje lístků putoval na rehabilitaci handicapovaného Hynka.

Jirešová se zjevně nebojí ponorkové nemoci. „Takto ve velkém jsme ještě nikde nebyli. Po této dovolené budu mít ještě příležitost si odpočinout. Budeme mít půl roku na rekonvalescenci, a tak se snad na Vánoce spolu rádi uvidíme,” vtipkovala Jirešová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám