Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jsou to už čtyři měsíce od úrazu na divadle, kdy si rozdrtila palec a šest týdnů měla nohu v sádře a ortéze. Úplně v pořádku už ale Ivana Jirešová (47) nohu asi nikdy mít nebude. Nehází ale flintu do žita a vedle své oblíbené jógy zkouší i další sporty, které by mohla dělat.

My se s Ivanou potkali u Vltavy, kde si poprvé stoupla na paddle board. "Jsem úplně nadšená, jak jsem na to stoupla, tak jsem zjistila, že to je ono," svěřila nám první dojmy herečka, která si na prkně vyzkoušela i jógové ásany. Je to specifický sport, kdy musíte mít o něco širší paddle board.

S jógou jezdívala Ivana i do Řecka, to ale letos neproběhne, i když má kromě dvou představení volné léto. "Po dvou letech si užiju dovolenou s rodinou. Osm a pes nás pojede autem do Chorvatska, možná povezeme i nějaké ty lančmíty, protože budu muset vařit," smála se herečka, která před rodinnou dovolenou pojede ještě s přítelem Milanem do Itálie.

Příští zimu by ráda odjela do své oblíbené Indie, letos to kvůli úrazu nevyšlo. "Na rehabilitace jsem chodila, ale už to asi úplně nerozhýbu. Ten palec. A teď se modlím, aby mi narostl nehet, aby to nebyla ta ošklivá bakule, ale nožka vypadala trošku něžně," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám