Hlavní obsah
Článek

Herečka Ivana Jirešová (47) byla poslední z manželského trojúhelníku, kdo se vyjádřil k nevěře jejího muže Viktora Dyka se zpěvačkou Zuzanou Míkovou. "Neměla jsem potřebu se vyjadřovat, někomu ubližovat anebo sama sobě dělat propagaci," řekla Ivana Super.cz.

Viktor se Ivaně za svoji nevěru omluvil a dále spolu žijí i s její šestiletou dcerou Sofií, o kterou bojuje se svým bývalým partnerem. "Už tolik let žiju ve stresu, že už mě asi nic nepřekvapí," svěřila půvabná představitelka barmanky ze seriálu Ordinace v růžové zahradě. "Tenhle cyklus by prý měl trvat sedm let, takže příští rok třeba zažiju už konečně nějaké klidné a příjemné období," míní Ivana.

"Rok 2012 je mým rokem, rokem draka, který mi snad něco příjemného přinese," věří. Svoji sokyni v lásce Zuzanu ovšem úplně neodsuzuje, i když by měla být nejvíc ublížená ona. "Třeba se tak cítila zrovna tahle slečna," krčí rameny. To, jak svojí zpovědí o vztahu s jejím manželem promluvila do médií, jí ale připadá nechutné. "Možná horší už bylo jen to, co kvůli reklamě na desku předvedla při křtu kapela NightWork," domnívá se Jirešová. Chlapci z této skupiny totiž proměnili křest v oslavu pornografie.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám