Hlavní obsah
Článek

Již dlouhých 14 let je jednou z jejích největších vášní cvičení jógy. Herečka Ivana Jirešová (47) je díky ní neuvěřitelně štíhlá a ohebná. Jak sama tvrdí, bez pravidelného cvičení už by nemohla být. „Já si svůj život bez jógy už nedovedu představit. Pomáhá mi lépe komunikovat s mým tělem a koneckonců i s duší,“ prozradila nám Ivana, která se dokonce odhodlala ke své první lekci, kterou sama vedla.

„Kurzy jógy nepraktikuji, tahle byla první, protože to pro mě byla úžasná motivace,“ řekla herečka, která se rozhodla pomoci pacientce s roztroušenou sklerózou. Výtěžek z její lekce putoval k paní Magdaléně, jejíž forma nemoci ji už od dětství upoutala na vozík. „Před několika lety jsem byla patronkou projektu, který pomáhal lidem s RS a díky tomu jsem poznala spoustu zajímavých osobností,“ svěřila se Ivana s tím, proč se rozhodla danou lekci vést. Sama cvičí pravidelně, jak nám ale přiznala, doma se jí dosud nikoho k józe přivést nepovedlo.

„Co se týče mé rodiny, nikoho se mi nepodařilo zatím přesvědčit. Sofie se mnou občas zajde na bikram jógu, ovšem pouze pod vidinou nějaké "tučné" odměny, a moje sestra je adrenalinový typ,“ postěžovala si herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám