Hlavní obsah
Článek

Ke cvičení se Ivana Jirešová (47) neuchyluje ani tak s vidinou docílení dokonalé postavy, ale spíš pro svou mysl. My jsme měli možnost se s herečkou, známou především ze seriálu Ordinace v růžové zahradě, setkat během jejího oblíbeného rituálu před hodinou bikram jógy. Herečka se klidně nechala natáčet při krkolomných polohách prováděných ve dvaačtyřiceti stupních Celsia a vůbec se nestyděla.

Když si je herečka vědoma, že ji čeká nějaké speciální natáčení, kde bude její tělo více vidět, tak se cvičením přece jen přitvrdí. „Když vím, že bude tělo hodně vidět, tak se to dá vyřešit kvalitní stravou a tři dny předtím tvrdším tréninkem a ono se to tělo pak hezky vyrýsuje,” říká Jirešová, která kromě bikram jógy praktikuje také hatha jógu a ashtanga jógu a ráda také běhá. „Mám kamaráda, se kterým běhám v lese. On mě často dožene k lepším výkonům, protože já sama bych se k tomu asi nevybičovala, to mně moc pomáhá,” prozrazuje svůj recept na super figuru Ivana.

Herečka se před ostatními nebojí ukázat v podobě, která není vždy lichotivá. „Já si myslím, že jsem žena jako každá jiná. Je zbytečné, že lidi z televize mají pocit, že musí vypadat neustále dobře. Je to jen taková maska. K životu patří to, že je žena někdy nenamalovaná, že je zpocená, že běhá na zahradě nebo nakupuje. To prostě patří k životu,” řekla nám před cvičením Ivana a dále dodala: „I já občas cítím, že je na mě kladen požadavek, abych vypadala neustále dobře. Tady na bikram józe se ale všichni známe, jsme taková zajetá parta lidí. Já se nestydím a naopak se cítím nejlíp po cvičení, když nejsem vůbec namalovaná a vím, že jsem to stále já a není to žádná maska.”

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám