Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už od úplných začátků se v seriálu Ordinace v růžové zahradě objevuje postava barmanky, kterou ztvárňuje Ivana Jirešová (47). Herečka tudíž nemohla vynechat večírek k jubilejnímu 1000. dílu, který v úterý na Nově odvysílají. Ale bavili jsme se nejen o seriálu, ale i o Ivanině další práci a jejím exmanželovi Viktorovi, s nímž měla hrát v muzikálu, ale čáru přes rozpočet udělal jeho úraz, kdy skončil s polámanými žebry a rozbitou hlavou.

Ivana se na párty také slavnostně oblékla do zajímavého modelu dvou designérek. "Náhrdelník je od chorvatské umělkyně Godrany Turu a šaty od Jitky Kelt. Obě jsou výborné umělkyně," pochlubila se Jirešová a zavzpomínala i na nejbizanější natáčení Ordinace, které se odehrálo ve vězení.

Momentálně Ivana zkouší muzikál Shrek, kde se měl objevit i její bývalý manžel Viktor Dyk. Náročnou roli, kterou měl celou odehrát na kolenou, by ale nezvládl, ani když už je na tom lépe. "Viděla jsem ho, on říká, že vypadá jako Bruce Willis, jak má vyholenou hlavu. Trochu jsem se ho lekla, protože má přes hlavu i obrovskou jizvu. Ale to se všechno zahojí," věří Ivana.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám