Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Začátek roku herečky Ivany Jirešové (47) byl podle jejích slov trochu divný. "Kolem mě se staly samé katastrofy, ale dneska mám konečně první dobrý den," svěřila nám na křtu kalendáře golfistky Šideri Váňové, kde byla jednou z kmoter.

"Přišla jsem do jednoho divadla, a tam byl někdo hodně nemocný, přišla jsem do druhého, a tam má tu samou nemoc, takovou ošklivou, další člověk," vyprávěla nám, ale dál už to rozebírat nechtěla. Takže jsme se raději soustředili na její model, který byl hodně sexy. Ivana si oblékla model od české značky Leeda, pod který se nedala vzít podprsenka.

"Nikdy v životě bych to nedopustila, až po té čtyřicítce to přišlo samo. Strašně dlouho jsem se hodně styděla. A teď už se nestydím. Nic neskrývám, za nic se nestydím a jsem srozuměná se svým tělem," svěřila Ivana, která je prý šťastná i v soukromém životě, což je také nedílnou součástí sebevědomí.

Ivanu nyní čeká zkoušení role Fiony v muzikálu Shrek. "To mi asi zabere hodně času, protože se tam bude i stepovat a je tam moc těžké zpívání," přiznala. Těší se i na hory, kam pojede s dcerou Sofií lyžovat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám