Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Ivana Jirešová (47) zahájila letošní léto natáčením Pevnosti Boyard. A málem kvůli tomu musela změnit plány na zbytek prázdnin. Odnesla to totiž zdravotně. Ne že by jí byly příjemné nechutné disciplíny mezi různou havětí, horší ovšem byla fyzická náročnost soutěže.

"Sice to byl úžasný zážitek, ale úplně mě to zbídačilo. Čtyři dny po návratu mi zjistili vyhřezlou ploténku. Hýbla se mi o tři milimetry. Čtrnáct dní jsem se nemohla hnout a pak začaly rehabilitace. Ale na zážitek z Boyardu i díky tomu nezapomenu. A místo deníčku mám i lékařskou zprávu," svěřila.

Prázdninové plány jí to naštěstí nakonec úplně nezkomplikovalo. "Po rehabilitacích se to dalo naštěstí do pořádku. Tak jsme jeli podle plánu do národního parku na Šumavu, na Kvildu. A pak do Chorvatska na ostrov Rab. Byli jsme s celou naší rodinou, akorát jsem byla takhle autem poprvé a ta cesta je hnus. Tam se z toho den dva léčíte a nazpátek, když byste měli být odpočatí, tak jste zase mimo," nemá úplně nejúžasnější vzpomínky na dovolenou Ivana.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám