Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Radku Pavlovčinovou (35) jsme vídávali v mnoha českých muzikálech, pak ale z divadelních pódií zmizela. Už jsme si mysleli, že na tohle odvětví šoubyznysu rezignovala. "Jsou to zhruba tři roky, co jsem do žádného muzikálu nevstoupila, ani jsem nepřijímala nabídky," potvrdila nám.

Teď ji ale opět na jevišti spatříme, a to rovnou v halách, kde bude hostovat muzikál Shrek, ve kterém si v alternaci s Ivanou Jirešovou (47) zahraje Fionu. "Nechala jsem se přesvědčit, protože Shrek je moje oblíbená záležitost, a s Romanem Štolpou (59), který ho režíruje, jsme už spolu letos dělali činoherní komedii a budu s ním zase ráda spolupracovat. Zelená je navíc moje nejoblíbenější barva," vysvětlila Radka.

Není to jediné představení určené pro děti, v němž hraje. "V divadle Minor hrajeme pohádku Lipany s husitským tématem. Zbožňuju hrát pro děti, protože jsou bezprostřední, vždy vám dají najevo, když se jim něco nelíbí, pro mě jsou to dobří diváci," mínila.

Na vlastního potomka si ale bude muset ještě počkat. Vyzubená okatá brunetka, kterou proslavil vztah s tehdy zadaným Miroslavem Etzlerem (59), je totiž zase single. "Nepospíchám na to, ani o tom nepřemýšlím. A partnera na to už taky nemám, tak by ani nebylo s kým ty děti dělat," krčila rameny.

Reklama

Další články

Načítám