Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec a muzikant Zdeněk Podhůrský (57) je už dva roky zamilovaný do přítelkyně Veroniky, ale v posteli vesele toká s hereckou kolegyní Ivanou Jirešovou (47).

„No, je to tak. Ovšem naštěstí jde o roli, takže moje partnerka Veronika nemá důvod žárlit nebo, nedej bože, dělat scény. S Ivanou si na jevišti rozumíme, tohle představení nás oba baví, a že skončíme tak, jak skončíme, nám předpisuje scénář. A myslím si, že podle ohlasu z hlediště, si tuhle zdařilou komedii užívají i diváci,“ nechal se slyšet po premiéře inscenace Hledání ztraceného ráje v Branickém divadle autora a režiséra Vlastimila Venclíka Zdeněk Podhůrský.

Příběh se točí kolem vztahu dvou lidí, jde ale opačně, než život chodí.

„Začínáme jako osmdesátiletý pár, pak jsme šedesátníky, čtyřicetiletou dvojicí a nakonec mlaďochy. Není jednoduché se vžít do různorodých věkových kategorií a není jednoduché výrazně zestárnout a omládnout během chvíle. Ale snad nám to jde, i když na přeměny v zákulisí nemáme moc času. A je, konkrétně pro mě, hodně zajímavé zažít a prožít a také přežít v tomhle příběhu s jedním partnerem celý život. Překonat běžné i méně tradiční problémy a vůbec všechno, co je i není dobré. Věřím tomu, že takové pevné vztahy existují, kdy dva lidé jsou spolu celý život. Je to hezká představa, i když ne častá,“ poodkryla zákulisí děje Jirešová.

Reklama

Další články

Načítám