Hlavní obsah
Článek

Příprava na novou řadu show Tvoje tvář má známý hlas je opravdu vyčerpávající, soutěžící tak musí před výkony odpočívat a nabírat síly.

Herečka Ivana Jirešová (47) si například zdřímla na masáži v salónu krásy. A po probuzení ji čekalo obrovské překvapení!

Pod masážní stůl se připlazil moderátor pořadu Ondřej Sokol (52), který Ivaně přinesl maketu osobnosti, ve kterou se promění v první epizodě už tuto neděli.

„Co tady děláš?“ vyhrkla překvapená herečka. „Jo tak ty mi něco neseš. Je to kluk, nebo holka?“ ptá se ležícího Sokola, který strhne papír z makety.

„Ty kráso, to je Rihanna! No to ne! Kdybych mohla jenom tancovat a Rihanna (36) by mě dabovala, tak by to bylo lepší,“ smála se Ivana přímo z masážního stolu.

„Čím dál tím víc se bojím. Až budu za nějakého tlustého zarostlého chlapa, tak se bát nebudu,“ měla jasno herečka, na niž čeká opravdu hodně žhavý úkol. Zpěvačka Rihanna je známá také díky svým hodně žhavým vystoupením a odvážným kostýmům. A něco podobného by měla předvést i Jirešová...

Reklama

Další články

Načítám